Sigortacılık Haftası Kutlamaları

ŞAPHANE MYO’DA SİGORTACILIK HAFTASI KUTLANDI

Sigortacılık haftası etkinlikleri kapsamında planlanan kutlamalar Sigortacılık Eğitim Merkezi semineri ile başladı. Seminere SEGEM Uluslararası İlişkiler ve AB Uzmanı Sayın Anı Püsküllüoğlu konuşmacı olarak katıldı. Seminerde öğrencilere SEGEM hakkında ayrıntılı bilgiler verilirken, SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınavı üzerinde özellikle duruldu.

Sayın Püsküllüoğlu sektörde özellikle SEGEM’in çok önemli bir fonksiyonu olduğunu ve eğitim verme faaliyetlerinin yoğun biçimde sürdüğünü dile getirdi. Öğrencilere mutlaka sertifika almalarını tavsiye eden Püsküllüoğlu, bu sertifikanın diplomaları yanında en önemli avantajı sağlayan belge haline geldiğini belirtti.

Seminere Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Arş. Gör. Sayın Özer Bakar ve Danışmanlığını yaptığı Risk Topluluğu katılırken, öğrencilerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Seminer sonunda Şaphane MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Feyyaz Ebeoğlugil Sayın Püsküllüoğlu’na katkıları dolayısıyla SEGEM’e verilmek üzere Üniversitemiz Altın Anahtar Plaketini takdim ettiler.

 

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, Cuma