Şabisküs‘ten Motivasyon Tırı Etkinliği...

Şaphane MYO Bilim Sanat Kültür ve Sağlık Topluluğu, Motivasyon Otobüsü- Motivasyon Tırı Projesi ile birlikte Şaphane Anaokulunda 23 Nisan Etkinlikleri düzenledi. Etkinliğe, Şaphane MYO Müdürü Doç. Dr. Murat ÖZALP, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin KOZ, MYO Müdür Yardımcısı Yılmaz ÇETİNER, Öğretim Görevlisi Kudret ARMAĞAN, Öğretim Görevlisi Salih KALKAN, MYO Sekreteri Tahsin YILDIRIM ve ŞABİSKÜS Üyeleri katıldı.

Motivasyon Otobüsü- Motivasyon Tırı Proje Yürütücüsü Öğretim Görevlisi Kudret ARMAĞAN ve Üniversitemiz öğrencileri, anaokulu çocukları ile çeşitli eğitsel etkinlikler gerçekleştirdi. Öğretim Görevlisi Kudret ARMAĞAN, çocuklarla beden ve el hareketleri, matematik, müzikal ve görsel oyunlar sergiledi. Çocuklar, Üniversiteli ağabey-ablaları ile oyunlara eşlik ederek keyifli zaman geçirdiler. Çocuklara hediyeleri verilerek etkinlikler sona erdi.

Etkinliğe davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öğretim Görevlisi Kudret ARMAĞAN, ŞABİSKÜS Topluluğuna, Anaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Okulumuz Müdürü Doç. Dr. Murat ÖZALP, tüm katılımcılara teşekkür etti ve bu etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlara değer vermek ve onları en iyi şekilde eğitmek ülkemiz için son derece önemlidir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, Salı