Şaphane MYO Avrupa’nın En Büyük Kariyer Fuarında...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, "Yetenek Her Yerde" teması ile 21-22 Mart 2022 tarihlerinde, Ege Üniversitesi'nin ev sahipliği ile İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2022 (EGEKAF 22), açılış töreni ile kapılarını öğrenci ve mezunlara açtı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin de paydaş üniversiteler arasında yer aldığı Fuara, Yüksekokulumuz bir otobüs dolusu öğrenci ile katılım sağladı. Öğrencilerimiz, firmaların insan kaynakları yetkilileri ile görüşüp, staj ve kariyer olanakları konularında ilk ağızdan bilgi aldı ve mülakatlar gerçekleştirdi. Bunun yanında seminer, panel, söyleşi, mülakat simülasyonları ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek kariyer hedeflerini şekillendirme imkanı buldular.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, Salı