Uşak‘a Mesleki ve Sosyal Gelişim Ziyareti

Okulumuz Sosyal Hizmet ve Acil Durum ve Afet Yönetimi öğrencileri için Öğr. Gör. Salih KALKAN danışmanlığında mesleki ve sosyal gelişimlerini arttırmak, kariyer planlama ve beceri geliştirme amaçlı Uşak İl'ine gezi düzenlendi. Program çerçevesinde; Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Diorama Müzesi, Kültür Merkezi, Atlı Spor Okçuluk Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, Hayvanat bahçesi ve birçok sosyal ve kültürel mekana ziyaret gerçekleştirildi. Öğrenciler, bilgi ve becerilerini pekiştirerek birçok kazanım ile Uşak ili ziyaretini tamamladılar. Öğr. Gör. Salih KALKAN, programda emeği geçen, maddi-manevi katkıları olan başta Şaphane Belediyesi Başkanına ve Uşak İtfaiye Müdürlüğüne teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, Salı