Okulumuzda Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi Konferansı Düzenlendi...

DPÜ Şaphane Meslek Yüksekokulu tarafından Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi Konferansı düzenlendi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı Kütahya AFAD İl Müdürü Ahmet Ali ARTUN, Müdürümüz Doç. Dr. Murat ÖZALP, Şaphane Belediye Başkan Vekili Mehmet KARAAHMETOĞLU, Şaphane İlçe Emniyet Amiri Anıl GEBOĞLU, Şaphane İlçe Jandarma Komutanı Şaban SAVAR, Kütahya Teknik Bilimler MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ali TELLİ, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Yüksekokulumuz Acil Durum ve Afet Yönetimi ve diğer programlardaki öğrencilerimize Afet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen konferansta, Kütahya AFAD İl Müdürü Ahmet Ali ARTUN “Toplumda Afet Farkındalığının Geliştirilmesi” adlı sunumunu gerçekleştirdi. Sayın Artun’un heyecanla takip edilen sunumunun sonunda yarışma da düzenlendi ve ilk beşe giren öğrencilerimize AFAD deprem çantası hediye edildi.

Program sayın ARTUN’un öğrencilerin ve konukların sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.