Huzurevi Ziyareti

ŞAPHANE MYO’DAN UŞAK HUZUREVİ ZİYARETİ    

Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek sevindirdiler.


Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri Şaphane Belediyesi katkılarıyla Uşak Huzurevini ziyaret ettiler. İlk önce huzurevi sakinleri için belirli zamanlarda düzenlenen müzikli eğlence programına denk gelen ziyaret esnasında öğrenciler huzurevinde kalanlarla birlikte eğlendiler. Daha sonra huzurevine geçen Yüksekokul öğrencileri, görüşmedikleri huzurevi sakinleri ile burada görüştüler. Bol bol hal hatır sorarak gönüllerini aldılar ve yaşlıları dinlediler.
Daha sonra burada kalanlara yanlarında götürdükleri çeşitli hediyeleri verdiler.
Yapılan ziyaretlerle ilgili bilgi veren Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerine nezaret eden Memur Harun Çakır: “Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak ilk dönem Uşak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek çocukları sevindirmeye çalıştık, daha sonra ikinci dönemde de Uşak Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarımızın gönlünü almaya çalıştık. Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak yapmaya çalıştığımız kendi kültürümüzde var olan yaşlılara saygı ve hürmet ve çocuklara sevgi ve şefkat değerlerinin hatırlatılması için öğrencilerimizce üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. İlgili çabalarımız Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin gayretleri ile devam edecektir” dedi.
 

Meslek Yüksekokulunun bu tür faaliyetlerini sürekli destekleyeceklerini belirten MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil:’Sosyal sorumluluk çalışmaları özellikle üniversiteler için çok önemlidir. Toplumsal kaynaşma ve dayanışmanın tesisi açısından bu tür ziyaretlerin sürekliliği sağlanmalıdır. Biz Şaphane MYO Müdürlüğü olarak sorumluluk duygusuna sahip üniversitelilerin yetişmesi adına gerekli çalışmaların sürdürülmesini sağlayacağız’ dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, Pazar