Okulumuz Mezunlarından Mustafa Yakın Okulumuzda Söyleşi Gerçekleştirdi(2425)

Okulumuz İşletme ön lisans programından 2006 yılında mezun olan ve DGS ile ODTÜ İşletmeyi bitiren Mustafa YAKIN'ın konuşmacı ve Dr. Öğr. Gör. Canan Armağan'ın moderatör olduğu "Eğitim ve İş Hayatında Kariyer" söyleşisine akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Başta ön lisans eğitimi ve DGS konularıyla birlikte çalışma hayatında yaşanan değişimler, nitelikli iş gücü, işe alım süreçleri, iş görüşmelerinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve kariyer fırsatları hakkında önemli bilgiler aktarıldı. Söyleşi, Şaphane Belediye Başkanı Lütfi Mutlu ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu'nun Mustafa Yakın'a teşekkür belgesi ve okulumuzun altın anahtarını takdim etmesiyle sona erdi. (03.10.2024)

Son Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2024, Perşembe