Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Okulumuzda Anıldı (2223)

10 Kasım 2022 Perşembe günü Yüksekokulumuz Şaphane MYO’da Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünün 84. yılında anma etkinliği düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin ve Yüksekokul hocalarımızın kıymetli katılımlarıyla gerçekleştirilen anma programı kapsamında öncelikle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu topraklar için canını vermiş şehitlerimizin aziz ruhları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Murat ÖZALP ve Sayın Öğr. Gör. Yılmaz ÇETİNER günün anlamına dair açılış konuşması yapmışlardır. Program kapsamında Yüksekokul öğrencilerinden Büşra TURAN, Atatürk’ün çok sevdiği “Selanik Türküsü”nü seslendirmiş ardından Yüksekokul öğrencilerinden Büşra KORTAK “Atatürk’ten Son Mektup” adlı şiiri okumuş ve akabinde Atatürk’ün hayatını anlatan film ile etkinlik sona ermiştir.