Acil Durum ve Afet Yönetimi Öğrencileri için Teknik Gezi...

Üniversitemiz Acil Durum ve Afet Yönetimi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda bilgi, beceri ve deneyimlerini arttırarak kişisel, akademik ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak ve teorik bilgilerini uygulama ile pekiştirmelerini sağlamak amacıyla Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne Teknik Gezi düzenlendi. Öğrenciler, teorik bilgilerini uzman ekipler eşliğinde uygulama ve bilgilerini pekiştirme fırsatı buldu. 

Gerek Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun ve kurum Personelleri, gerekse Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Adem Öner ve kurum Personelleri öğrencilerimizle yakından ilgilenip tüm imkanları sunmuşlardır.

Teknik Gezi’nin düzenlenmesinde emeği geçen ve ulaşım imkanlarını sunan başta Şaphane Belediyesi Başkanlığına ve Belediye Başkanı Rasim Daşhan’a ayrıca sorumlu hocalarımız Öğretim Görevlisi Ali Telli ve Öğretim Görevlisi Salih Kalkan’a; okul müdürümüz Doç. Dr. Murat Özalp teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, Salı