18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma

18 Mart Çanakkale Tiyatrosu

Şaphane MYO tarafından organize edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi töreninde gerek şaphane halkı gerek üniversitenin öğrencileri olarak yoğun bir katılım görüldü. Bu da milli şuur ve bilinçle hareket edişimizi ve birlik beraberlik içinde yanyana, omuz omuza olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Okulumuz öğrencilerinden Eslem Ersen’in sunucu olduğu program İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirtmek üzere konuşmasını yapan okul müdürümüz Sayın Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil’ in konuşması ile devam etti. Çanakkale Destanı adlı şiirin ilçemiz Anadolu Lisesi öğrencisi Gülnur Özdemir ‘in duygu yüklü sesinden dinlemek salona duygusal bir hava yaşattı. Gururla coşmuş bu yüreklere bir de şaphane MYO öğrencilerinden Berkan Yakın’ın şehidin annesine yazdığı mektup dinletildi. Törenin sonuna geldiğimizde okulumuz Öğretim Üyelerinden olan Adem Karakaş tarafından düzenlenen ve perdeye yansıtılan Çanakkale Geçilmez adlı tiyatro konuklara sunuldu. Törenin sonunda ise ilçemiz Kaymakamı Oltan Bayraktar’ın konuşması ile tören son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, Cuma