Kütahya Gezisi

ŞAPHANE MYO’DAN ÖĞRENCİLERİNE MERKEZ KAMPÜS ORYANTASYONU VE DGS MOTİVASYONU

            MYO Müdürlüğü ve Öğrenci Temsilciliğince düzenlenen organizasyonda her sınıftan 3 öğrenci Kütahya’ya ücretsiz götürüldü. Gezinin temel hedefi Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesinde yer alan binaların ve faaliyetlerin tanıtılmasıydı. Rektörlüğün tanıtımı ile başlanan gezide kampüs içerisinde yer alan diğer yapılar ve yapımı süren yatırımlar hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Üniversitemiz Yazı İşleri Müdürü Sayın Ertuğrul Arslan’ın eşlik ettiği Rektörlükteki faaliyette; Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, DPÜ Radyo ve Rektörlük Şeref Salonu öğrencilerde hayranlık uyandırdı. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğindeki tanıtımı yapan Öğr. Gör. Salih Aytemur, Basın ve Halkla İlişkiler faaliyetlerinin üniversitemiz açısından yeri ve önemi üzerinde durdu. Aytemur’dan Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Şaphane’de düzenlenecek bir konferans için söz aldılar.

            Bedesten’de öğle yemeğinin yenmesinin ardından, öğrencilerin Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile 4 yıllık bölümlere geçiş yapabileceği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yer alan İşletme ve İktisat Bölümlerinin derslik ve amfileriyle, kantin gezdirildi. Öğrencilerin sportif ve sosyal faaliyetlerin yapıldığı Spor Salonu ile Olimpik Yüzme Havuzunu görmeleriyle Kampüs programı sona erdi, İl merkezinde 3 saatlik alışveriş ve gezme amacıyla serbest zaman verilen organizasyon keyifli bir şekilde tamamlandı.

            Programda öğrencilere rehberlik eden MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil: ‘ Bu faaliyeti her yıl düzenlememizde katkı sağlayan Sayın Genel Sekreterimiz Oğuz Yoşumaz’a teşekkür ederiz. Özellikle her yıl bu programı düzenlemeye özen gösteriyoruz. Şaphane’de öğrencilerimizin okulumuzun İl Merkezine uzak mesafede olması sebebiyle belli bir öğrenci ekibini oryantasyon ve motivasyon amaçlı kampüsümüze götürüyoruz. Bu faaliyetin öğrencilerin DGS çalışma isteğini artırdığını düşünmekteyiz’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, Çarşamba