Bankacılık Semineri

DENİZBANK ŞAPHANE MYO’DA GELECEĞİN BANKACILARINA

MESLEĞİN PÜF NOKTALARINI ANLATTI

DenizBank Gediz Şube’den Fatih Gülkılık ve Marmara Bölge’den Mehmet Yavuz’un konuşmacı olarak katıldıkları eğitim seminerine ilgi yoğundu. Bankacılık açısından pazarlamanın önemi, bankacılarda aranılan nitelikler ve özellikler, özgeçmiş oluşturma ve sık tekrarlanan hatalar, banka mülakatları ve mülakatlarda karşılaşılan durumlar, bankacılık sektörünün genel görünümü ve geleceği, DenizBank’ta kariyer olanakları ve DenizBank’ın İnsan Kaynakları uygulamalarından örnekler paylaşıldı. Bankacılık ve Sigortacılık 2. Sınıf öğrencisi Yeşim Önerbay ile uygulamalı banka işe alım mülakatı örneğini paylaşan DenizBank yetkililerinin sunumları büyük ilgiyle dinlendi.

Gediz Şube Yetkilisi Gülkılık: ‘Bankalarda çalışmayı düşünen öğrenciler mutlaka SEGEM Teknik Personel Sertifikasını, Bireysel Emeklilik Aracıları Sınavını vererek (e-BEAS) Bireysel Emeklilik Aracılığı Sertifikasını, SPK Temel Düzey Lisans’ını alarak okul diplomasının yanında bulundursunlar çünkü Bankalar şu an sizin diplomanızın yanına hangi belgeleri kattığınızı sorgulamakta ve öğrencilik hayatınızı nasıl değerlendirdiğinizi göstermenizi istemektedirler.’ dedi.

Öğrencilere kullandıkları akıllı cep telefonları üzerinden ücretsiz para transferi yapabilecekleri bir uygulamayı anlatarak semineri tamamlayan konuşmacılara, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Feyyaz Ebeoğlugil teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, Pazartesi