Sigorta Günleri

ŞAPHANE MYO BANKACILIK VE SİGORTACILIK ÖĞRENCİLERİ

RİSK TOPLULUĞUNCA DÜZENLENEN 2. SİGORTA GÜNLERİNE KATILDI

Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri 7-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Sigorta Günleri etkinliğine katıldı.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı katkılarıyla, Risk Topluluğunca organize edilen etkinlikte Sigorta Sektörünün önemli aktörleri yer aldılar. Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte etkinliğe 2 gün boyunca katılan MYO Müdür Yardımcısı Feyyaz Ebeoğlugil:’ Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi çok önemli, emeği geçen herkese Şaphane MYO Müdürlüğü ve şahsım adına teşekkür ederim. Öğrencilerimize derslerimizde aktardığımız teorik bilgilerin, sektör uygulayıcılarının pratik bilgileriyle pekiştirilmesi öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerinin artmasına vesile olmuştur. Ayrıca pek çok öğrencimiz hem staj ve iş imkânı açısından önemli kazanımlar elde etmişlerdir hem de sektör temsilcileriyle tanışabilme fırsatı yakalamışlardır’ dedi.

Ebeoğlugil, ’Bu tür faaliyetlere Şaphane MYO Müdürlüğü olarak öğrencilerin katılımını sağlayarak mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı sürdüreceğiz’ dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, Cuma