2022-2023 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu...

Değerli öğrenciler ders kayıtları 06.02.2023 ile 10.02.2023 tarihleri arasında OBS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinden yapılacak olup okula gelmenize gerek yoktur. Eğer harç ödemeniz gerekiyorsa (uzatmalı ve ikinci öğretim öğrenciler için) Ziraat Bankası ATM’lerinden ya da Ziraat Bankası internet bankacılığından ödeyebilirsiniz.

Ders Kayıt aşamaları: Öğrenci bilgi sisteminden 2022-2023 Bahar döneminde alacağınız derslerinizi seçip kaydınızı kesinleştirmeniz gerekmektedir. Bunun için;

• OBS'ye giriş
  • Ders ekleme
    • Ders ve Dönem İşlemleri menüsüne giriniz.
    • Ders Kayıt alt menüsüne giriniz.
    • + işaretli düğmeye basarak bu dönem alacağınız dersleri ekleyiniz.
    • Derslerinizi ekledikten sonra ilk önce KONTROL ET daha sonra KESİNLEŞTİR düğmelerine basarak kaydınızı tamamlayınız.
  • KAYDINIZ KESİNLEŞTİRİLMİŞTİR yazısını gördükten sonra okul ile irtibata geçmenize gerek kalmadan danışmanınız ders kaydınızı KONTROL edip onaylayacaktır.
  • Kayıtta eksik ya da yanlış ders seçimiyle kesinleştirmeniz durumunda danışmanınız ile irtibata geçerek düzeltebilirsiniz.
  • Ders kaydınız danışmanınız tarafından onaylandıktan sonra Öğrenci Bilgi Sisteminden ders programınızı görebilirsiniz.

Belirtilen tarihlerde kaydınız yapamamanız durumunda 2022-2023 Bahar döneminde ders alamayacaksınız. Bu tarihlerde herhangi bir mazeretiniz varsa dilekçe ile okula başvurmanız gerekmektedir.

Üniversitemizin yayınlamış olduğu duyuru

Ön Lisans - Lisans Programları Ders Kayıt Duyurusu

Ders kayıtlarında sıkıntı yaşayan öğrencilerimizin danışmanları ile ilitişime geçmeleri rica olunur.

Bölüm Başkanları ve Danışmanlar

03 Şubat 2023, Cuma / 758 defa okundu.