Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı ve Yerel Yönetimler Programı- TBMM Mesleki Gezisi

ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN TBMM’YE TEKNİK GEZİ YAPILDI

Şaphane Meslek Yüksekokulunca, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı ile Yerel Yönetimler Programı Danışmanları Öğr. Gör. Canan Armağan ve Öğr. Gör. Cemil Doğan eşliğinde 40 öğrenci ile Türkiye Büyük Millet Meclisine Teknik Gezi ve Anıtkabir Ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Teknik gezi kapsamında TBMM ziyaret edilmiş ve burada katılan öğrencilere Meclis rehberleri tarafından TBMM gezdirilmiştir. TBMM Genel Kurul Salonunda bilgi verilmiştir ayrıca TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı organizasyonunda İş Yaşamı ve Sekreterlik Mesleğinin incelikleri konusunda etkili bir seminer verilmiştir.

Seminer TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Altınkaynak, İdari İşler Müdür Yardımcısı Alper Sazlık, Halkla İlişkiler Şefi Nalan Kurdoğlu, Yönetici Sekreteri İlknur Kandil tarafından gerçekleştirilmiştir. Verimli geçen bu seminer sonunda seminer veren kişilerin kariyer yönetimi konusundaki tavsiyeleri öğrencilerimiz açısından oldukça verimli olmuştur.

Günün anısına TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Altınkaynak’a Öğr. Gör. Canan Armağan Üniversitemiz Anı Tabağını takdim etmişlerdir.

Fotoğraflar için aşağıdaki linki tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, Perşembe