Üniversitemize Söyleşiye Gelen “Filinta Dizi Ekibiyle“ Öğrencilerimizi Buluşturduk

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Osmanlı Kültür ve Medeniyeti Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Filinta dizi ekibinden dizinin Bıçak Alisi Cem Uçan, Ejderi Yiğit Uçan ve Yönetmen Süleyman Mert Özdemir‘in katıldığı söyleşi gerçekleştirildi. Konuklar, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i de ziyaret ettiler.

Gerçekleşen söyleşide konuklar şunları söyledi: “Diğer üniversitelerle kıyasladığımızda Evliya Çelebi Yerleşkesi çok güzel ve çok özel. Ayrıca buradaki herkes çok samimi, dost canlısı. Burada olmaktan çok mutluyuz. Bu söyleşide emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi. Ayrıca Dumlupınar Üniversitesi mezunu olan Yönetmen Süleyman Mert Özdemir " Benim için burada olmak ayrıca güzel, mezunu olduğum okulda söyleşiye katılmak son derece heyecan verici, okulun geliştiğini ve büyüdüğünü rahatlıkla söyleyebilirim." dedi.

Filinta dizisi hakkında düşüncelerini paylaşan konuklar, öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı.

Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak etkinliğe öğrencilerimizle katıldık, Yönetmen Süleyman Mert Özdemir'in okulumuzdan mezun olması ve Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil'in dönem arkadaşı olması sebebiyle samimi diyaloglar yaşandı.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, Perşembe