Okulumuz Öğrencilerinden Bildiriler...

Okulumuz Öğrencilerinden Bildiriler...

Okulumuz ÖÄŸr. Gör. Salih KALKAN ve Sosyal Hizmet ÖÄŸrencileri Sempozyum ve Kongrelerde Bildiri Sunumu gerçekleÅŸtirdi.  Amasya ve Hitit Üniversitelerinin düzenlemiÅŸ olduÄŸu bu akademik programlarda Åžaphane MYO adına 5 bildiri sunuldu. Amasya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından 24 -26 Nisan’da düzenlenen “Sosyal Bilimler AraÅŸtırmaları II” ÖÄŸrenci Sempozyumuna 2 bildiri ile katılım gerçekleÅŸti.

Sempozyum’a Sosyal Hizmet Bölüm BaÅŸkanı ÖÄŸr. Gör. Salih KALKAN danışmanlığında katılan öÄŸrencilerimiz; “Türkiye’de Sokakta YaÅŸayan Çocuklara Yönelik Sunulan Sosyal Hizmet Uygulamaları” ve “Platon’un DüÅŸüncesinde Erken Çocuklukta Ahlak ve DeÄŸer EÄŸitimi adlı bildirileri ile katıldılar.  “Hitit Üniversitesi tarafından 16 -19 Mayıs’ta düzenlenen "10. Hitit ÖÄŸrenci Kongresi” ne 3 bildiri ile katılım gerçekleÅŸtirildi.

Kongreye Sosyal Hizmet Bölüm BaÅŸkanı ÖÄŸr. Gör. Salih KALKAN danışmanlığında katılan öÄŸrencilerimiz; “Platon Felsefesinde DeÄŸerlerin Kaynağı ve Mahiyeti Problemi” “Sosyal Hizmet EtiÄŸinin Felsefi Temelleri” ve “Tıbbı Sosyal Hizmet Açısından NörobiliÅŸsel Hastalıklar” adlı bildirileri ile katıldılar. Sempozyum ve Kongrede DPÜ ve Åžaphane MYO'yu temsil eden ÖÄŸrencilerimizi (Fadime KarataÅŸ, Hatice Baran, Duygu Uzun ve Songül Arslantosun) Müdürlük Makamında kabul eden ve katılım belgelerini takdim eden Prof. Dr. Sait Dündar SOFUOÄžLU hocamız; akademik çalışmalara emek veren, katkı sunan öÄŸrencileri tebrik etti. Ayrıca ÖÄŸretim Görevlisi Salih KALKAN ve Yüksekokul Sekreteri Tahsin YILDIRIM da programa katılarak öÄŸrencilerimize teÅŸekkür etti. (02.06.2024)

Son Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, Pazar