18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Sergimiz

Şaphane MYO öğretim görevlisi Adem KARAKAŞ tarafından organize edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma töreni sergimize gerek Şaphane halkı, gerek üniversitemizin duyarlı öğrencilerinin yoğun bir katılımı görüldü. Bu da milli şuur ve bilinçle hareket edişimizi ve birlik beraberlik içinde yanyana, omuz omuza olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi.

Çanakkale 18 Mart Şehitleri yaşatma ve yardımlaşma derneği tarafından tasarlanan sergide tüm vatandaşlarımıza Çanakkale gerçeğini tüm yaşanmışlıkları ile aleni bir şekilde katılanların beğenisine sunarak böyle asil milletin bir ferdi olmanın verdiği hazzı yaşamalarına vesile olmuştur. Başta protokol olmak üzere tüm katılımcıların beğenisini kazanan sergimizin sonunda Şehitler Haftası nedeniyle yaptırmış olduğumuz lokma ikramı ile sergimiz sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, Pazartesi