İSTİKLAL MARŞININ KABUL EDİLİŞİNİN 98. YILI VE MİLLİ ŞAİRİMİZ

MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

12 Mart 1921 tarihinde kabul edilen İstiklal Marşı’nın anısına 12 Mart 2019 Salı günü Şaphane MYO Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında Şaphane Belediyesi çok amaçlı salonunda “ İstiklal Marşının Kabul Edilişinin 98. Yılı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabinde okulumuz öğrencilerinin, Öğr. Gör. Adem KARAKAŞ ve okul temsilcileri nezaretinde düzenlemiş olduğu İstiklal Marşının Kabul Edilişinin 98. Yılı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı; Mehmet Akif’in Mütareke ve Milli Mücadele yılları, Atatürk’ün İstiklal Marşı Hakkında Duygu ve Düşünceleri ile İstiklal Marşını Okuma ve Anlama ile çeşitli şiirlerin okunmasının akabinde “İstiklal Marşı Oratoryosu” sunumu ile son buldu. Akademik ve idari kadronun yanı sıra çok sayıda duyarlı öğrencimizin de katılımıyla akıllarda uzun süre yer edinecek çok anlamlı bir program gerçekleştirilmiş oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, Çarşamba