Mahkeme Düzeni ve Yargılama Biçimlerini İzlemek İçin Öğrenciler Dört Duruşmaya Seyirci Olarak Katıldı.

Meslek yüksekokulumuz Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı 2. Sınıf öğrencileri “Adalet Psikolojisi” dersi için Kütahya 1. Ağır ceza mahkemesinde dört duruşmaya seyirci olarak katıldılar. Meslek yüksekokulumuz tarafından Öğr. Gör. Osman ÇİĞDEM sorumluluğunda düzenlediği bu etkinlikte uyuşturucu, taciz, tefecilik ve adam yaralama sanıklarının yargılanmalarını yerinde izlediler.

Mahkeme düzeni ve yargılama biçimlerini tanıyan öğrencilerimiz; okulda teorik olarak anlatılanların uygulamasını gördüklerini ve bu uygulamanın her yıl en az bir kere tekrarlanması gerektiğini söylediler.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, Pazar