Okulumuz Öğrencileri Arasında Voleybol Turnuvası Çekişmeli Geçti ve Keyifli Anlar Yaşattı

Okulumuzun Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyet çerçevesinde Öğr. Gör. Adem KARAKAŞ öncülüğünde düzenlenen sınıflar arası voleybol turnuvalarında bayan-erkek takımlarımızla oldukça çekişmeli ve zevkli geçen geçen maçlarda takımlar centilmence mücadele etti ve seyircilerimize keyifli anlar yaşattı.

Halkla ilişkiler 2.sınıf ve Hukuk Büro NÖ 1.sınıf arkadaşlarımız final maçında karşı karşıya geldi.

Sportmence ve çekişmeli geçen maçın sonunda Hukuk Büro 1.sınıf arkadaşlarımız şampiyonluğa ulaştılar. Şampiyon arkadaşlarımızı tebrik eder tüm katılım sağlayan takımlara ve izleyicilere teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, Pazar