Trafik Kuralları ve Trafikte Yapılan Hatalar Konulu Konferans

Okulumuzun konferans salonunda Başarı Sürücü Kursu’nun katkılarıyla düzenlenen Trafik ile ilgili uyulması gereken kurallar ve yapılan hatalarla ilgili konferans verilmiştir.

Araç kullanırken bir anlık dikkatsizlikten doğan ölümcül kazalar anlatılmış ve slayt gösterisiyle öğrencilere trafik kurallarına uyan sürücü sonrasında ve araç kullanırken dikkatini başka şeylere odaklayan sürücülerin hem kendine hem de karşıdaki insanların mal ve canlarına nasıl zarar verdikleri izletilmiştir.

Konferans sonrasında Başarı Sürücü Kursu’nun hazırlamış olduğu çekiliş kartları dağıtılmış ve çekilişi kazanan 2 öğrencimiz Başarı Sürücü Kursu’ndan ücretsiz olarak sürücü belgesi alma hakkı kazanmıştır. Kart dağıtılan her öğrenciye 31 Kasım 2018 tarihine kadar kurstan belli bir miktar indirim hakkı tanınmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, Pazar