Dpü-kamer ve İŞKUR Ortaklığında Kariyer Eğitimleri Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (DPÜ-KAMER) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Yüksekokulumuzda öğrencilerimize yönelik Kariyer Eğitimleri Semineri gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde yeni faaliyetlere başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. H. Feyyaz EBEOĞLUGİL, ayrıca Merkezdeki hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler, Dikey Geçiş Sınavı ve mezun olduktan sonra neler yapmaları gerektiği hakkında öğrenci arkadaşlarımızı bilgilendirdi..

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU tarafından öğrencilere “Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri” konularında bilgilendirici seminer verildi. Öğrencilere mezun olduktan sonra iş bulmalarında yardımcı olmak adına İŞKUR olarak yanlarında olduklarından, devletin sunduğu imkânlardan, işverenlere ve çalışanlara verilen desteklerden detaylıca bahsetti.

DPÜ-KAMER Müdürü H. Feyyaz EBEOĞLUGİL’e ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU’na gerçekleştirdikleri değerli ve önemli sunumları için Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Rıdvan YÜKSEL ve Öğr. Gör. Adem KARAKAŞ tarafından teşekkür edildi ve hediye takdim edilmesiyle program sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, Perşembe