MEB Protokolü

Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu ile Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzaladı

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu arasında yapılan işbirliği protokolünü Milli Eğitim Müdürlüğü adına İlçe Kaymakam Vekili Türker Çağatay Halim ve Meslek Yüksekokul adına Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören tarafından atılan imzalarla yürürlüğe girdi.

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, imza töreninde yaptığı açıklamada, ’’Karşılıklı İşbirliğini içeren protokol uyarınca Şaphane İlce Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi, özel okul ve kurumlarda okuyan öğrencilere belirli bir program çerçevesinde üniversite ve kampüs alanlarından yararlanmalarına, belirlenmiş derslere katılabilmelerine, üniversitenin uygun gördüğü akademik personeller ile irtibata geçmelerine olanak tanınacak. Ayrıca ihtiyaç duyulan alanlarda toplantılar ve hizmet içi eğitimler düzenlenecek’’ diye konuştu.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, “Zaten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarla süren işbirliğimiz bu çerçevede hem resmi bir nitelik kazanacak hem de işbirliğimiz daha da güçlenecektir” dedi.

01 Mart 2018, Perşembe / 1960 defa okundu.