2017 Oryantasyon Programı

Şaphane Meslek Yüksekokulumuzda ‘Kaynaşma ve dayanışma’ adına “Oryantasyon” etkinliği düzenlendi

Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız, Cumhuriyet Meydanı’ndaki parkta tanışma ve kaynaşma etkinliğinde bir araya geldi.

Kaynaşma ve dayanışma adına bir araya geldiğimizi belirten Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, “Bu yıl yeni gelen öğrencilerimizle, eski öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın kaynaşması için bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Bizler ve Şaphaneli vatandaşlarımız, onların kendi öz evlatları olduğunun bilincindedir. Öğrencilerimiz her sorununda bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Şaphaneliler’in ilgisinin alakasının çok büyük olacağından eminim. Son derece faydalı olduğuna inandığım vatandaşlarımızla öğrencilerimizi bir araya getiren bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuşmasını yaptı. Yeni eğitim ve öğretim yılına başladıklarını aktaran Belediye Başkanı Rasim Daşhan, kendilerine emanet edilen gençlerin yarına hazırlayacak olmanın heyecan ve coşkusunu yaşadığını belirtti. Öğrencilerimiz, düzenlenen etkinlikte Manisa’dan gelen ‘İnceden Nağmeler’ isimli grubun söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Kaynaşma etkinliğinde Belediye tarafından öğrencilerimize ve vatandaşlara meyve suyu, pasta ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, Pazartesi