21. Pazarlama Kongresinin Ardından

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil’in Kongre Düzenleme Kurulunda yer aldığı ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama A.B.D. tarafından 6-7-8- Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen “Dijital Dünyada Pazarlama” Ana Temalı 21. Pazarlama Kongresi Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Aydın Kayabaşı ve Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği (PPAD) Başkanı Prof. Dr. Canan Madran’ın açılış konuşmalarıyla başladı.  Türkiye’nin her yerinden ve yurtdışından öğretim üyeleri, öğrenciler ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği kongre oturumları Yoncalı Gülümser Hatun Termal Otelinde ve Gala Yemeği Hilton Otelinde gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, Salı