Meslek Yüksekokulumuza AK Parti Kütahya Milletvekillerimiz Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi

Milletvekillerimizden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ak Parti Kütahya Milletvekili Sayın Prof. Dr. Vural Kavuncu ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ak Parti Kütahya Milletvekili Sayın Ahmet Tan, Ak Parti Şaphane İlçe Teşkilatı Yönetimi ile Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette Sayın Milletvekillerimiz ile Meslek Yüksekokulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Nezih ziyaretlerinden dolayı Sayın Milletvekillerimize ve İlçe Teşkilatına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil
    Meslek Yüksekokul Müdürü