Şaphane Meslek Yüksekokulu Öğrencileri “Show TV Zahide Yetiş‘le Hayata Programında“

Show Tv'de yayınlanan Zahide Yetiş'le Hayata Programına Meslek Yüksekokulumuz Objektif Öğrenci Gazetesi Ekibi katıldı

Meslek Yüksekokulumuz "Objektif Öğrenci Gazetesi" ekibi Show Tv'de yayınlanan Zahide Yetiş'le Hayata programına katıldı. Objektif Öğrenci gazetesine daha önce röportaj veren Zahide Yetiş "Öğrencilerin çok kısıtlı imkanlarla son derece başarılı bir işe imza attığını belirterek; bu gayretlerinin sonucunda elde edilen başarının çok önemli olduğunu ve kendisinin de ekibi misafir ederek bu çalışmaya destek verdiğini ifade etti".

Daha önce gazete ekibimizi sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN tarafından Rektörlük Şeref Salonunda ağırlanmıştı, Objektif Öğrenci Gazetesi ilk gününde Rektörümüzün gözünden diğer profesyonel gazetelerle karşılaştırılarak kalitesini de konuşturmuş oldu.

Programın Videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, Perşembe