Azami Süresini Dolduran Önlisans Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Ek Süre Sınavları ile İlgili Duyuru

AZAMİ SÜRESİNİ DOLDURAN ÖNLİSANS PROGRAMLARINA KAYITLI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK EK SÜRE SINAVLARI İLE İLGİLİ DUYURU

2547 Sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendi kapsamında, 2017- 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda azami öğrenim süresini tamamlamış olan Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan programlarda kayıtlı öğrencilere (2014 ve önceki yıllarda girişli öğrenciler) aşağıda belirtilen tarihler arasında yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde etmiş olmaları şartı ile FF, FD ve YZ notu aldıkları tüm dersler için iki ek sınav hakkı verilecektir.

Ek süre sınavları sonunda öğrencinin durumu “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Azami Öğrenim Süresi Sonunda Verilen Ek Sınav ve Süreler İle İlgili Esaslar” çerçevesinde değerlendirilerek ilgili öğrenciye; ek süre, sınırsız sınav hakkı verilecek ya da ilişiği kesilecektir.

Öğrencilere önemle duyurulur.

AZAMİ SÜRE SONUNDA VERİLECEK EK SÜRE SINAV TARİHLERİ

1. Ek Sınav Tarihleri: 28- 29 Ağustos 2018

2. Ek Sınav Tarihleri: 31 Ağustos- 01 Eylül 2018

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Azami Öğrenim Süresi Sonunda Verilen Ek Sınav ve Süreler İle İlgili Esaslara ulaşmak için tıklayınız.

2547 Sayılı Kanun’un 44. (c) maddesine ulaşmak için tıklayınız.

26 Haziran 2018, Salı / 727 defa okundu.