Merkez Kampüs Oryantasyon Programına Katıldık

Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ve Öğr. Gör. Adem Karakaş eşliğinde öğrencilerimizle Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesinde SKS Daire Başkanlığı ve Öğrenci Toplulukları tarafından 3-4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen oryantasyon programına katıldık.

Program öncesi Hisar Kalesine çıkan öğrencilere şehir panoramik olarak anlatılmış ve şehrin tarihi, kültürel yapısı hakkında öğrenciler bilgilendirilmiştir.

Düzenlenen oryantasyon programında Üniversitemizin tanıtılması amacıyla açılan öğrenci topluluklarının standlarına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Şaphane Meslek Yüksekokulu Eski Müdürü ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil’in de Kampüs’te eşlik ettiği programda sosyal yardımlaşma, fotoğrafçılık, avcılık ve atıcılık gibi standlara öğrencilerin özel ilgisi oldu. Üniversitemiz müzik topluluklarının verdiği konser, SKS Daire Başkanlığının ücretsiz köfte ekmek ve sucuk ekmek dağıttığı etkinlik; yapılan yarışmalar ve tırmanma duvarı gösterisiyle son buldu.

Ayrıca oryantasyon programına katılan tüm öğrencilerimize SKS Daire Başkanlığınca üniversite tişörtümüz hediye edilmiştir.

Programın sonunda şehir merkezinde öğrencilere serbest zaman verilerek, şehri kısaca tanımalarına ve alış-veriş yapabilmelerine imkan verilmiştir.

18 Ekim 2016, Salı / 195 defa okundu.