Şaphane Meslek Yüksekokulunda Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

ŞAPHANE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğretim Görevlisi H. Feyyaz Ebeoğlugil görevi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç.Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil’ den devraldı.
Törene Şaphane Kaymakamı Sayın Asım Solak, Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz ile Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli katıldı.
Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğretim Görevlisi H. Feyyaz Ebeoğlugil konuşmasında: “Başta Meslek Yüksekokul Eski Müdürümüz Yrd. Doç.Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil olmak üzere önceki dönemde idari ve akademik hizmet veren tüm yönetici ve çalışanlarına bu güne kadar yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Kurumsallaşma çalışmalarının artarak devam edeceğini, kalite odaklı, merkezinde insan olan, öğrenciye hizmetin daha ön planda tutulacağı ve sürdürüleceği yeni bir yönetim anlayışının tesis edileceğini söyledi. Bu bir bayrak yarışıdır, biz devraldığımız bu görevi daha iyi noktalara nasıl ulaştırabiliriz diye sorgulamak durumundayız. Çalışmalarımız süresince önceliklerimiz arasında paydaşlarımız olan tüm kurumlarla sürekli diyalogun sağlanması ve sürdürülmesi için tüm enerjimizle çalışacağız.” dedi.

              Dumlupınar Üniversitesi

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

18 Ekim 2016, Salı / 998 defa okundu.