Şaphane M.y.o’da Kariyer.net ‘Kariyer Tüyoları’ Verdi

Şaphane M.Y.O’da Kariyer.Net ‘Kariyer Tüyoları’ Verdi

Şaphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 24.11.2014 tarihinde gerçekleştirilen eğitim seminerine girişte, öğrencilerin isimleri alınarak ücretsiz katılım sertifikası verileceği bildirildi ve Kariyer.net’in hediyeleri dağıtıldı. Kariyer.net Eğitim Uzmanı Sayın Merve Öner’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde Öner: ‘ Dumlupınar Üniversitesi mezunu olmaktan mutluluk duyduğunu, İktisat Bölümünü bitirdiğini ve mezun olduğu okulda seminer vermekten onur duyduğunu belirtti’. Seminere Şaphane Myo Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, Myo Sekreteri Adem Karaahmetoğlu ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Adem Tokat’ın yanısıra çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerde cv hazırlama, etkili iletişim, beden dili ve mülakat teknikleri anlatılırken; uygulamada sık karşılaşılan hatalar ve öğrencilerin nelere dikkat etmesi gerektiği, eğlenceli bir içerikle paylaşıldı.

Seminer sonunda çekilişle 5 öğrenciye ücretsiz Kariyer.net e-eğitimleri verildi. Bu güzel seminerin anısına Myo Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil Sayın Öner’e Üniversitemiz Anı tabağını takdim etti. Yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Kariyer.net yetkilileri, özellikle organizasyonda emeği geçen Bankacılık ve Sigortacılık 2. sınıf öğrencisi Levent Yıldırım’a ve misafirperverlikleri için Myo Yönetimine teşekkür ederken; bu tür etkinlikleri düzenli bir şekilde tekrarlayabileceklerini ifade ettiler.

18 Ekim 2016, Salı / 1544 defa okundu.